Marthe og Christer gifter seg

Marthe og Christer gifter seg

Marthe og Christer er to gode venner av meg, og har opptil flere ganger bestilt fotografering. Denne gangen skal de gi hverandre sitt “Ja” og endelig bli kone og mann!

Dagen startet med en liten kjøretur inn til Larvik. Det er ikke bare brudeparet som sitter med nerver denne dagen, det kan jeg skrive under på. Selv om det alltids går greit for seg, er det mange tanker som flyr frem og tilbake. Det er mye som er planlagt, men man må jo også være forberedt på å ta ting på sparket.

Til å starte med var jeg en liten tur hos brud og brudgom for å få fotografert litt av forberedelsene. Gjestene ankom kirken og det begynte å bli klart til vielse. Etter vielsen var det duket for fest i “Druidenes Hus”.

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.