Horten Havneby

{“main-title”:{“component”:”hc_title”,”id”:”main-title”,”subtitle”:””,”title_content”:{“component”:”hc_title_image”,”id”:”title-image”,”image”:”https://tomska.no/wp-content/uploads/2018/01/indre-havneby-74-1500×1000.jpg|1000|1500|174″,”full_screen”:true,”full_screen_height”:””,”parallax”:false,”bleed”:””,”ken_burn”:””,”overlay”:”transparent-dark”,”breadcrumbs”:false,”white”:true},”title”:”Horten Havneby”},”section_5ZtkF”:{“component”:”hc_section”,”id”:”section_5ZtkF”,”section_width”:””,”animation”:””,”animation_time”:””,”timeline_animation”:””,”timeline_delay”:””,”timeline_order”:””,”vertical_row”:””,”box_middle”:””,”css_classes”:””,”custom_css_classes”:””,”custom_css_styles”:””,”section_content”:[{“component”:”hc_column”,”id”:”column_6XhCH”,”column_width”:”col-md-5″,”animation”:””,”animation_time”:””,”timeline_animation”:””,”timeline_delay”:””,”timeline_order”:””,”css_classes”:””,”custom_css_classes”:””,”custom_css_styles”:””,”main_content”:[{“component”:”hc_title_tag”,”id”:”L3yij”,”css_classes”:””,”custom_css_classes”:””,”custom_css_styles”:””,”text”:”Horten Havneby”,”tag”:”h3″},{“component”:”hc_text_block”,”id”:”wabIl”,”css_classes”:””,”custom_css_classes”:””,”custom_css_styles”:””,”content”:”I en periode nå har jeg fotografert til et boligprosjekt i Horten. Det skal bygges en ny bydel inne på Indre Havn. Målet mitt var å ta bilder av ulike handelsstander, ulike attraksjoner, folk og stemning rundt omkring i vår flotte by. Torget, de fine kafeene, den nye gå- og sykkelstien, idylliske Rørestrand og Kyststien.”},{“component”:”hc_space”,”id”:”MLkGG”,”css_classes”:””,”custom_css_classes”:””,”custom_css_styles”:””,”size”:”m”,”height”:””}]},{“component”:”hc_column”,”id”:”column_bmWAk”,”column_width”:”col-md-7″,”animation”:””,”animation_time”:””,”timeline_animation”:””,”timeline_delay”:””,”timeline_order”:””,”css_classes”:””,”custom_css_classes”:””,”custom_css_styles”:””,”main_content”:[{“component”:”hc_image”,”id”:”GZdYr”,”css_classes”:””,”custom_css_classes”:””,”custom_css_styles”:””,”image”:”https://tomska.no/wp-content/uploads/2018/01/indre-havneby-17-1500×1000.jpg|1000|1500|157″,”alt”:””,”thumb_size”:”full”},{“component”:”hc_space”,”id”:”YJww2″,”css_classes”:””,”custom_css_classes”:””,”custom_css_styles”:””,”size”:”m”,”height”:””}]},{“component”:”hc_column”,”id”:”column_1PX7A”,”column_width”:”col-md-12″,”animation”:””,”animation_time”:””,”timeline_animation”:””,”timeline_delay”:””,”timeline_order”:””,”css_classes”:””,”custom_css_classes”:””,”custom_css_styles”:””,”main_content”:[{“component”:”hc_image”,”id”:”vdYDY”,”css_classes”:””,”custom_css_classes”:””,”custom_css_styles”:””,”image”:”https://tomska.no/wp-content/uploads/2018/01/indre-havneby-20-1500×1000.jpg|1000|1500|158″,”alt”:””,”thumb_size”:”full”},{“component”:”hc_space”,”id”:”v3GWv”,”css_classes”:””,”custom_css_classes”:””,”custom_css_styles”:””,”size”:”m”,”height”:””},{“component”:”hc_image”,”id”:”EOhGl”,”css_classes”:””,”custom_css_classes”:””,”custom_css_styles”:””,”image”:”https://tomska.no/wp-content/uploads/2018/01/indre-havneby-26-1500×1000.jpg|1000|1500|160″,”alt”:””,”thumb_size”:”full”},{“component”:”hc_space”,”id”:”kSu4d”,”css_classes”:””,”custom_css_classes”:””,”custom_css_styles”:””,”size”:”m”,”height”:””}]},{“component”:”hc_column”,”id”:”column_WtPdO”,”column_width”:”col-md-6″,”animation”:””,”animation_time”:””,”timeline_animation”:””,”timeline_delay”:””,”timeline_order”:””,”css_classes”:””,”custom_css_classes”:””,”custom_css_styles”:””,”main_content”:[{“component”:”hc_image”,”id”:”pqUik”,”css_classes”:””,”custom_css_classes”:””,”custom_css_styles”:””,”image”:”https://tomska.no/wp-content/uploads/2018/01/indre-havneby-23-1500×1000.jpg|1000|1500|159″,”alt”:””,”thumb_size”:”full”},{“component”:”hc_space”,”id”:”gAgsh”,”css_classes”:””,”custom_css_classes”:””,”custom_css_styles”:””,”size”:”m”,”height”:””}]},{“component”:”hc_column”,”id”:”column_ul6yU”,”column_width”:”col-md-6″,”animation”:””,”animation_time”:””,”timeline_animation”:””,”timeline_delay”:””,”timeline_order”:””,”css_classes”:””,”custom_css_classes”:””,”custom_css_styles”:””,”main_content”:[{“component”:”hc_image”,”id”:”je2JW”,”css_classes”:””,”custom_css_classes”:””,”custom_css_styles”:””,”image”:”https://tomska.no/wp-content/uploads/2018/01/indre-havneby-31-1500×1000.jpg|1000|1500|162″,”alt”:””,”thumb_size”:”full”},{“component”:”hc_space”,”id”:”ACuO8″,”css_classes”:””,”custom_css_classes”:””,”custom_css_styles”:””,”size”:”m”,”height”:””}]},{“component”:”hc_column”,”id”:”column_IkyIs”,”column_width”:”col-md-12″,”animation”:””,”animation_time”:””,”timeline_animation”:””,”timeline_delay”:””,”timeline_order”:””,”css_classes”:””,”custom_css_classes”:””,”custom_css_styles”:””,”main_content”:[{“component”:”hc_image”,”id”:”FVUf8″,”css_classes”:””,”custom_css_classes”:””,”custom_css_styles”:””,”image”:”https://tomska.no/wp-content/uploads/2018/01/indre-havneby-28-1500×1000.jpg|1000|1500|161″,”alt”:””,”thumb_size”:”full”},{“component”:”hc_space”,”id”:”TqLzm”,”css_classes”:””,”custom_css_classes”:””,”custom_css_styles”:””,”size”:”m”,”height”:””}]},{“component”:”hc_column”,”id”:”column_EZ1PZ”,”column_width”:”col-md-6″,”animation”:””,”animation_time”:””,”timeline_animation”:””,”timeline_delay”:””,”timeline_order”:””,”css_classes”:””,”custom_css_classes”:””,”custom_css_styles”:””,”main_content”:[{“component”:”hc_image”,”id”:”v27Rn”,”css_classes”:””,”custom_css_classes”:””,”custom_css_styles”:””,”image”:”https://tomska.no/wp-content/uploads/2018/01/indre-havneby-63-1000×1500.jpg|1500|1000|170″,”alt”:””,”thumb_size”:”full”},{“component”:”hc_space”,”id”:”qEX3P”,”css_classes”:””,”custom_css_classes”:””,”custom_css_styles”:””,”size”:”m”,”height”:””}]},{“component”:”hc_column”,”id”:”column_K82YQ”,”column_width”:”col-md-6″,”animation”:””,”animation_time”:””,”timeline_animation”:””,”timeline_delay”:””,”timeline_order”:””,”css_classes”:””,”custom_css_classes”:””,”custom_css_styles”:””,”main_content”:[{“component”:”hc_image”,”id”:”2tpjT”,”css_classes”:””,”custom_css_classes”:””,”custom_css_styles”:””,”image”:”https://tomska.no/wp-content/uploads/2018/01/indre-havneby-62-1000×1500.jpg|1500|1000|169″,”alt”:””,”thumb_size”:”full”},{“component”:”hc_space”,”id”:”NzkUG”,”css_classes”:””,”custom_css_classes”:””,”custom_css_styles”:””,”size”:”m”,”height”:””}]},{“component”:”hc_column”,”id”:”column_WNoeB”,”column_width”:”col-md-12″,”animation”:””,”animation_time”:””,”timeline_animation”:””,”timeline_delay”:””,”timeline_order”:””,”css_classes”:””,”custom_css_classes”:””,”custom_css_styles”:””,”main_content”:[{“component”:”hc_image”,”id”:”vqmlm”,”css_classes”:””,”custom_css_classes”:””,”custom_css_styles”:””,”image”:”https://tomska.no/wp-content/uploads/2018/01/indre-havneby-66-1500×1000.jpg|1000|1500|171″,”alt”:””,”thumb_size”:”large”},{“component”:”hc_space”,”id”:”VR1Hq”,”css_classes”:””,”custom_css_classes”:””,”custom_css_styles”:””,”size”:”m”,”height”:””}]},{“component”:”hc_column”,”id”:”column_kkSh2″,”column_width”:”col-md-6″,”animation”:””,”animation_time”:””,”timeline_animation”:””,”timeline_delay”:””,”timeline_order”:””,”css_classes”:””,”custom_css_classes”:””,”custom_css_styles”:””,”main_content”:[{“component”:”hc_image”,”id”:”hSLaA”,”css_classes”:””,”custom_css_classes”:””,”custom_css_styles”:””,”image”:”https://tomska.no/wp-content/uploads/2018/01/indre-havneby-06-1500×1000.jpg|1000|1500|175″,”alt”:””,”thumb_size”:”full”},{“component”:”hc_space”,”id”:”ZUQsk”,”css_classes”:””,”custom_css_classes”:””,”custom_css_styles”:””,”size”:”m”,”height”:””}]},{“component”:”hc_column”,”id”:”column_BqGNb”,”column_width”:”col-md-6″,”animation”:””,”animation_time”:””,”timeline_animation”:””,”timeline_delay”:””,”timeline_order”:””,”css_classes”:””,”custom_css_classes”:””,”custom_css_styles”:””,”main_content”:[{“component”:”hc_image”,”id”:”hDm8T”,”css_classes”:””,”custom_css_classes”:””,”custom_css_styles”:””,”image”:”https://tomska.no/wp-content/uploads/2018/01/indre-havneby-13-1500×1000.jpg|1000|1500|176″,”alt”:””,”thumb_size”:”full”},{“component”:”hc_space”,”id”:”2LeuF”,”css_classes”:””,”custom_css_classes”:””,”custom_css_styles”:””,”size”:”m”,”height”:””}]},{“component”:”hc_column”,”id”:”column_NHFaK”,”column_width”:”col-md-12″,”animation”:””,”animation_time”:””,”timeline_animation”:””,”timeline_delay”:””,”timeline_order”:””,”css_classes”:””,”custom_css_classes”:””,”custom_css_styles”:””,”main_content”:[{“component”:”hc_image”,”id”:”dIJwO”,”css_classes”:””,”custom_css_classes”:””,”custom_css_styles”:””,”image”:”https://tomska.no/wp-content/uploads/2018/01/indre-havneby-72-1500×1000.jpg|1000|1500|173″,”alt”:””,”thumb_size”:”full”},{“component”:”hc_space”,”id”:”svcYx”,”css_classes”:””,”custom_css_classes”:””,”custom_css_styles”:””,”size”:”m”,”height”:””},{“component”:”hc_column”,”id”:”column_NyAhA”,”column_width”:”col-md-6″,”animation”:””,”animation_time”:””,”timeline_animation”:””,”timeline_delay”:””,”timeline_order”:””,”css_classes”:””,”custom_css_classes”:””,”custom_css_styles”:””,”main_content”:[{“component”:”hc_image”,”id”:”ZYbsP”,”css_classes”:””,”custom_css_classes”:””,”custom_css_styles”:””,”image”:”https://tomska.no/wp-content/uploads/2018/01/indre-havneby-55-1500×1000.jpg|1000|1500|166″,”alt”:””,”thumb_size”:”full”},{“component”:”hc_space”,”id”:”HjQnc”,”css_classes”:””,”custom_css_classes”:””,”custom_css_styles”:””,”size”:”m”,”height”:””}]},{“component”:”hc_column”,”id”:”column_wm40f”,”column_width”:”col-md-6″,”animation”:””,”animation_time”:””,”timeline_animation”:””,”timeline_delay”:””,”timeline_order”:””,”css_classes”:””,”custom_css_classes”:””,”custom_css_styles”:””,”main_content”:[{“component”:”hc_image”,”id”:”3nhbo”,”css_classes”:””,”custom_css_classes”:””,”custom_css_styles”:””,”image”:”https://tomska.no/wp-content/uploads/2018/01/indre-havneby-56-1500×1000.jpg|1000|1500|167″,”alt”:””,”thumb_size”:”full”},{“component”:”hc_space”,”id”:”DM5Dw”,”css_classes”:””,”custom_css_classes”:””,”custom_css_styles”:””,”size”:”m”,”height”:””}]}]},{“component”:”hc_column”,”id”:”column_SzBPa”,”column_width”:”col-md-12″,”animation”:””,”animation_time”:””,”timeline_animation”:””,”timeline_delay”:””,”timeline_order”:””,”css_classes”:””,”custom_css_classes”:””,”custom_css_styles”:””,”main_content”:[{“component”:”hc_image”,”id”:”1oYFm”,”css_classes”:””,”custom_css_classes”:””,”custom_css_styles”:””,”image”:”https://tomska.no/wp-content/uploads/2018/01/indre-havneby-38-1500×1000.jpg|1000|1500|164″,”alt”:””,”thumb_size”:”full”},{“component”:”hc_space”,”id”:”WJ91n”,”css_classes”:””,”custom_css_classes”:””,”custom_css_styles”:””,”size”:”m”,”height”:””},{“component”:”hc_image”,”id”:”CHyTB”,”css_classes”:””,”custom_css_classes”:””,”custom_css_styles”:””,”image”:”https://tomska.no/wp-content/uploads/2018/01/indre-havneby-59-1500×1000.jpg|1000|1500|168″,”alt”:””,”thumb_size”:”full”},{“component”:”hc_space”,”id”:”XFwM1″,”css_classes”:””,”custom_css_classes”:””,”custom_css_styles”:””,”size”:”m”,”height”:””},{“component”:”hc_image”,”id”:”Nmwrl”,”css_classes”:””,”custom_css_classes”:””,”custom_css_styles”:””,”image”:”https://tomska.no/wp-content/uploads/2018/01/indre-havneby-52-1500×1000.jpg|1000|1500|165″,”alt”:””,”thumb_size”:”full”},{“component”:”hc_space”,”id”:”E83xt”,”css_classes”:””,”custom_css_classes”:””,”custom_css_styles”:””,”size”:””,”height”:””}]}],”section_settings”:””},”scripts”:{},”css”:{},”css_page”:””,”template_setting”:{“settings”:{“id”:”settings”}},”template_setting_top”:{},”page_setting”:{“settings”:[“lock-mode-off”]},”post_type_setting”:{“settings”:{“image”:”https://tomska.no/wp-content/uploads/2018/01/indre-havneby-74-1500×1000.jpg|1000|1500|174″,”excerpt”:”I en periode nå har jeg fotografert til et boligprosjekt i Horten. Det skal bygges en ny bydel inne på Indre Havn. Målet mitt var å ta bilder av ulike handelsstander, ulike attraksjoner, folk og stemning rundt omkring i vår flotte by. Torget, de fine kafeene, den nye gå- og sykkelstien, idylliske Rørestrand og Kyststien.”,”extra_1″:””,”extra_2″:””,”icon”:{“icon”:””,”icon_style”:””,”icon_image”:””}}}}

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.