Silje Karoline og Kim Andreas gifter seg

Silje Karoline og Kim Andreas gifter seg

I slutten av mai møtte jeg Silje Karoline og Kim Andreas for en kjærestefotografering. I juni ga de hverandre sitt ja, og jeg var så heldig som fikk lov til å følge dem på deres store dag.

Dagen startet med en tur hos frisøren, hvor jeg møtte bruden, hennes forlover og brudepiker. Forberedelsene er også en del av dagen man bør få med seg. Før vielsen, møtte jeg brudgommen og hans forlover. Det er utrolig mange tanker som flyr rundt på en sånn dag. “Har jeg husket alt?”, “Tenk om noe skulle gå feil?!”. Det er mye som skal passes på, men her har vi heldigvis to flotte forlovere og en rekke andre gjester som vil brudeparets eget beste og passer på disse detaljene. Slapp av og nyt den flotte dagen!

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.