Image

Tommy Skaug Stille og rolig, fylt med mye humor og glede

Hei, mitt navn er Tommy og jeg er mannen bak kameraet. Jeg er utdannet Barne- og ungdomsarbeider og har til daglig verdens mest givende jobb i en barnehage her i Horten kommune. Som person er jeg temmelig rolig av meg, har mye humor og elsker å spre glede – både på jobb og utenom.

Min fotohistorie

Helt siden jeg fikk mitt første kamera som unggutt har jeg hatt en interesse for fotografering. Det var julaften og en av pakkene ble åpnet. Oppi der befant det seg et kamera. Den kvelden ble det full fokus på å fotografere familien og alt annet som befant seg i huset.

Noen år senere står jeg her med lysten til å dokumentere .. Enten det er en tur i parken, ned til stranden, en konfirmasjon, bryllup eller annet. Det fine med fotograferingen er å ha muligheten til å fange de mange fantastiske øyeblikkene som oppstår, men som folk flest ikke tenker over.

"Barn Med Kamera"

I barnehagen jeg nå jobber i, har jeg de siste 5 årene drevet min egen fotogruppe. Her lekes og læres det med foto på alle slags kreative måter! Det har i den siste tiden fått en del oppmerksomhet, noe som er utrolig morsomt! Ta gjerne en kikk  innom prosjektet mitt.

Arbeidsprosessen

Før bildene leveres, er det en del ting som må gjøres. Det legges mye tid og kjærlighet i arbeidet.

Booking

Tid, dato, sted og pris avtales.

Forhåndsarbeid

Fotograferingen planlegges og alt papirarbeid gjøres klart.

Fotografering

Det er tid for den morsomste delen - fotograferingen!

Etterarbeid

Bilder plukkes ut, behandles og gjøres klare til levering.

Hvert år setter flere og flere kunder pris på meg

Hvert eneste år dukker det stadig opp nye bestillinger, noe jeg setter utrolig stor pris på! All erfaring man kan ta med seg videre er gull verdt!